Szeretettel köszöntelek a Vitalitás és Betegségek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Vitalitás és Betegségek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Vitalitás és Betegségek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Vitalitás és Betegségek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Vitalitás és Betegségek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Vitalitás és Betegségek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Vitalitás és Betegségek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Vitalitás és Betegségek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Számos olyan zöldség és gyümölcs van, amely segít megelőzni a tumoros betegségek kialakulását. Most bemutatjuk a hat legjobbat.
Sven David Müller német táplálkozáskutató véleménye szerint csak az étkezéssel nem vehetjük fel a harcot a rákos megbetegedésekkel szemben, de sok élelmiszerrel csökkenthetjük a betegség kialakulásának kockázatát. Lássuk, melyek ezek az ételek.
1. Ananász
Gazdag antioxidánsokban, C-és E-vitaminban. Az ananász hatóanyagai révén megvédi a sejteket az agresszív, egészségre ártalmas molekuláktól. Ez a déligyümölcs bővelkedik olyan értékes ásványi anyagokban, mint a cink és szelén. Továbbá olyan enzimet is szállít a szervezetnek (bromelain), amely gyulladáscsökkentő hatású.
2. Medvehagyma
A medvehagyma igazi vírus-és baktériumölő. Csökkenti a vérnyomást és javítja az emésztőrendszer működését. Ismert vérzsír csökkentő hatása is - ezért megakadályozhatja a koleszterin lerakódását az erek falában. A benne lévő hatóanyagok gátolják a szervezetben a rákos folyamatok kialakulását.
3. Sárgabarack
A sárgabarack szintén gazdag antioxidáns forrás. Béta-karotin tartalmának köszönhetően növeli a bőr ellenállóképességét a rákos megbetegedést okozó UV- sugárzással szemben. A gyümölcs gazdag A-és C-vitaminban, káliumban is. Hatóanyagai jótékony hatással vannak a zsíranyagcserére, és támogatják a máj méregtelenítő funkcióját.
4. Brokkoli
A brokkoli az egyik legjobb rákellenes finomság. Rengeteg A-, C-, E-és B-vitamint, valamint béta-karotint tartalmaz. A C-és E-vitamin a béta-karotinnal együtt erősíti a szervezet ellenállóképességét, és védi a sejteket a rákkeltő szabad gyökökkel szemben. A nyers brokkoli számos ásványi anyagot tartalmaz, amelyek között a legfontosabbak a magnézium, a vas, nátrium, a cink, a foszfor, a kálium és a kalcium. Kutatások bizonyítják, hogy a növény gazag flavonoidokban is, amelyek képesek felvenni a harcot a rákos sejtek ellen, és elősegíti a méregtelenítésben résztvevő enzimek működését.
5. Cikória
A cikóriának - vagy más néven a mezei katángnak - a gyökerében van az ereje. Egyes források szerint már az ókorban is alkalmazták a növény gyökerét és a levelét gyógyításra. A leveléből és gyökeréből készített főzet tisztítja a vesét és a májat. A növény rendszeres fogyasztása hatékonyan óvhat a bélráktól. A cikória gazdag káliumban, foszforban, kalciumban, de jelentős A-vitamin tartalma is.
6. Gránátalma
Értékes flavonoidokat tartalmaz, amelyek semlegesítik az agresszív rákkeltő anyagokat a szervezetben. Kitűnő kálium és C-vitamin forrás. A gránátalma antioxidáns hatóanyagai gátolják a kóros oxidatív folyamatokat, így csökkentik a krónikus betegségek kialakulásának kockázatát. Egyes kutatások szerint a gránátalma rendszeres fogyasztása csökkenti a „rossz” koleszterinszintet (LDL) a szervezetben.
Cikkajánlónk:
5 étel a mellrák ellen
3 szuper emésztésjavító, rákmegelőző lila gyümölcs
3 tuti rákmegelőző céklás recept
Rákmegelőzés 3 napos brokkolikúrával - a dietetikus ajánlja
És még:
Nők Lapja Cafe
HotDog magazin
http://gyumolcs.lap.hu/
http://zoldseg.lap.hu/
http://egeszseg.lap.hu/
Forrás:WellnessCafe.hu
|
|
Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:
Jó szórakozást a klubban!
Andy yyyyy írta 2 hete a(z) "Spirulina,Chlorella" fórumtémában:
good information https://www. safetytoto.com Simply want...
Andy yyyyy írta 2 hete a(z) "Spirulina,Chlorella" fórumtémában:
Find out https://thebrennanhouse.org ...
Andy yyyyy írta 2 hete a(z) "Spirulina,Chlorella" fórumtémában:
good information https://totosidae.com ...
Andy yyyyy írta 2 hete a(z) "Spirulina,Chlorella" fórumtémában:
contents https://everyonetoto. com quality to fulfill you. Your ...
Andy yyyyy írta 2 hete a(z) "Spirulina,Chlorella" fórumtémában:
References https://mart-to. com/ This is such a great ...
Andy yyyyy írta 2 hete a(z) "Spirulina,Chlorella" fórumtémában:
click here https://www. elgustoesnuestro20.com/ Hi!...
Andy yyyyy írta 2 hete a(z) "Spirulina,Chlorella" fórumtémában:
토토경비대 https://securitytoto. com/ This is such a great ...
Andy yyyyy írta 2 hete a(z) "Spirulina,Chlorella" fórumtémában:
View data https://www. casinosesang.com Hi! This...
Andy yyyyy írta 2 hete a(z) "Spirulina,Chlorella" fórumtémában:
View data https://dontforgetdelicious...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Milyen betegségekről árulkodhat az arcunk?
Hogyan előzhetők meg a betegségek a hideg időben?
Betegszabadság és táppénz: mennyi az összeg?
Nem számol a magyar a betegségekkel