Vitalitás betegség Blog: 2010. október

Szeretettel köszöntelek a Vitalitás és Betegségek közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2538 fő
  • Képek - 332 db
  • Videók - 609 db
  • Blogbejegyzések - 942 db
  • Fórumtémák - 165 db
  • Linkek - 1460 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Vitalitás és Betegségek vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Vitalitás és Betegségek közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2538 fő
  • Képek - 332 db
  • Videók - 609 db
  • Blogbejegyzések - 942 db
  • Fórumtémák - 165 db
  • Linkek - 1460 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Vitalitás és Betegségek vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Vitalitás és Betegségek közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2538 fő
  • Képek - 332 db
  • Videók - 609 db
  • Blogbejegyzések - 942 db
  • Fórumtémák - 165 db
  • Linkek - 1460 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Vitalitás és Betegségek vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Vitalitás és Betegségek közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2538 fő
  • Képek - 332 db
  • Videók - 609 db
  • Blogbejegyzések - 942 db
  • Fórumtémák - 165 db
  • Linkek - 1460 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Vitalitás és Betegségek vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Régebbi hírek

Még régebbiek 

Vitalitás és Betegségek hírei - 2010. október

network.hu

 

Információból sosincs hiány, ha a járványt okozó vírusokról, baktériumokról van szó. Több mint egy évig még a csapból is H1N1 folyt H2O helyett. A vírus továbbra is támad, idén sem ússzuk meg a szezonálisinfluenza-járványt!

 

A vírus továbbra is támad, idén sem ússzuk meg a szezonálisinfluenza-járványt, és egyre terjednek a gyógyszereknek ellenálló szuperbaktériumok is. Ráadásul nemrég a malária európai felbukkanásáról is cikkeztek. Dr. Berencsi György virológus segítségével kihámoztuk, mi van a hírek mögött.

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

H1N1 hisztéria avagy Oltassunk? Ne oltassunk!

A mai bejegyzést a düh szülte. Hetek sőt hónapok óta megy a hisztéria az új influenzával kapcsolatban. A szombat reggeli keresztapám által tett látogatás tette be végleg a kaput nálam a témával kapcsolatban. A héten ő volt a negyedik, aki úgy érezte kötelessége megróni engem a felelőtlenségemért, mert azon az állásponton vagyok, nem oltatom be Csongort a H1N1 ellen. Miután minden érvemre igazat adott, már nem volt neki sem más a tarsolyában, mint az érzelmi terror. De mi lesz, ha ... Én nem tudnék élni a lelkiismeret furdalással-mondta. Hát, megmondom őszintén, csúnyákat gondoltam magamban.
Az érveim amúgy a következők voltak:

-Az influenza járvány közepén, nem gyengítem le egy kisgyerek szervezetét hetekre.

-Minden tőlem telhetőt megteszek, hogy erősítsem az immunrendszerét.

-Sokat vagyunk friss levegőn, szellőztetünk, sokat mosunk kezet, sós vízzel öblögetünk szájüreget, orrot egyaránt.

-Alig pár hónapig tesztelt, ismeretlen szert nem adatok be még magamnak sem, nemhogy a gyerekemnek. Amúgy olyan vírustörzsből vonták ki az ellenanyagot, amelyet 1930-ban izoláltak. Hát ennyire új típusú ez az influenza.

-Hiszek abban, hogy nem hoztam rossz döntést.

Bár függetlenül attól, hogy jó-e vagy sem a döntésem, mégiscsak döntés és az enyém. Kéretik tiszteletben tartani. Itt nem arra gondolok, hogy senki meg ne merjen kérdezni a témával kapcsolatban, de fogadják el a válaszomat anélkül, hogy rám zúdítanák saját félelmeiket. Nekem megvannak az enyémek. Az bőven elég nekem.
Amúgy én sem bombázom a magukat beoltatókat, hogy micsoda hülyeség felülni a tömeghisztériának, mikor a JPE-re (Józan Paraszti Eszünkre) hallgatva kéne csak végig gondolni mit teszünk és miért. Én nagyon sajnálom azokat akik belehaltak már az influenzába, ez minden család személyes tragédiája. De a "sima" influenzába hányan halnak meg évente? Hány iskolát, óvodát záratnak be minden évben a járvány miatt?
Hol van szó arról, hogy mit tegyen az aki nem akarja beoltatni magát, de beteg sem szeretne lenni? Sehol!
Mert azzal nem lehet nagyot szakítani.
Kikérem magamnak, hogy pánikban tartsanak azért , hogy ismeretlen, 2-3 éve létező cégecske kőgazdagra kereshesse magát, kihasználva az emberi butaságot, a haláltól való félelmet. Félre értés nem essék, én sem szeretnék senkit elveszíteni, magamat se, de nem fogok félelemben élni. Megteszek minden ésszerű óvintézkedést. Ennél többet azonban nem vagyok hajlandó. Ha ettől bárki felelőtlennek tart, hát állok elébe.
Huh... hát, ennek ki kellett jönnie!

Tovább 

A rendelők egyre inkább telve vannak betegekkel, egyre távolabbiak az előjegyzések dátumai,egy-egy orvosnak egyre kevesebb ideje jut felvilágosításra, életmód tanácsadásra, pedig egyre sürgetőbb. Jönnek a betegek egy panasszal, mi orvosok felírunk pár gyógyszert,amelytől a panaszai megszűnnek, de újabbak keletkeznek már akkor, vagy kicsit később.

Miért ne lennének panaszaik, hisz amit mindennap elkövetünk mindannyian az ételeink, italaink által valamint stresszes, túlhajszolt életünkben, egyre több „halott” élelmiszert fogyasztunk, egyre több terem gabonából,gyümölcsből, egyre nagyobbak, zsírosabbak lesznek az állataink, amelyeket elfogyasztunk.

Utolsó hozzászólás

Si Ho üzente 14 éve

Még egy "ingyenes" áruda :-DDDD

Tovább 

 

2010.október 28 án Kiskunhalason a Csipkeházban természetes immunvédelemről, egészségmegőrzésről tartunk előadást.

Várunk szeretettel minden érdeklődőt

 

network.hu

 

Egyre rosszabb a hírük a világban a mesterséges élelmiszer-színezékeknek. Legújabban Amerikában hozták nyilvánosságra egy kísérlet eredményét, mely szerint a Red 40 fantázianevű élelmiszerfesték – egy sor más ételszínezékkel együtt –rákkeltő hatású.
Hiába a természetes ételfestékek nagy választéka, a gyártók váltig ragaszkodnak a mesterséges színezékekhez. Hogyisne, hiszen sokkal kevésbé macerás valamilyen színes vegyületet előállítani, mint zöldségből, gyümölcsből, szőlőből kivonni a természetes színanyagot.

Tovább 

A sok finomság elfogyasztása mellett érdemes figyelni arra, hogy mennyi káros anyag rakódik le a szervezetünkben.

Egyes kutatások szerint ezek a méreganyagok éves szinten meghaladják az 5 kg /év szintet. Ennek meghatározó része raktározódik a májban, vesében és a vastagbelekben.

Ezeknek a szerveknek a méregtelenítésében segíthet a www.tonikum.hu oldalon található gyógynövénykivonat.

 

Nekem volt rá 2 percem, ez is esély nem csak a lottó ÖTÖS csak ez nem kerül pénzbe:

http://ingyenuzemanyag.aegondirekt.hu/?ref=6ecmzb

A cég, aki indította valós és korrekt.

network.hu

 Az Egyesült Államok Mezőgazdasági Minisztériuma (USDA) 2003-ban kezdeményezett kutatást a fahéj és 2-es típusú cukorbetegség, illetve a koleszterin szint kapcsolatának feltárására. A vizsgálat nem várt sikert hozott a betegek életében.

 

A 40 napon át rendszeres fahéj tartalmú tabletta szedésének köszönhetően a vérben lévő triglicerid és a glükóz, illetve a káros LDL koleszterin szint egyaránt közel 30 százalékkal csökkent a résztvevők körében.

Utolsó hozzászólás

csom árpád üzente 14 éve

Nagyon jo hogy ijenekről lehet tájékozodni van amit ki fogok probálnl Kősz hogy elolvashatam

Tovább 

network.hu

 

A vörösiszap az alumínium előállítás során használt eljárás (timföld köztitermék gyártása) mellékterméke. Amikor a nyersanyagból, a bauxitból lúggal kivonják az alumíniumtartalmú anyagokat, az ekkor visszamaradó maradék a nátronlúg oldattal alkotja az úgynevezett vörösiszapot. A nevét az iszapszerű állagáról és a színéről kapta, amit a bauxitban jelenlevő vas-oxid okoz. A vas-oxidot számos célra, például vörös festékek színezőanyagaként használják.

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Ha nem kapnak a felelősök - NEM HISZEM EL HOGY ÁRTATLANOK!!!, - SOK ÉV BÖRTÖNT ÉS VAGYONELKOBZÁST, akkor ismétlődni fognak az efféle jelenségek, mert nem lesz visszatartó erő ebben az országban, hogy a gyurcsány-féle társaságok szabadon garázdálkodhassanak.....

Tovább 

Ne menj el szerencséd mellett!

Csoportomban 1,219,127 TV pont-os poziciót ajánlok fel most.

Megkaphatod 4 Mandura ital vagy 4 Trim rendeléssel. Ezzel 4 éhező gyermek étkezését is támogatod.

 

Hálózatépítő vagy? Ha nem vagy hálózatépítő, ugye fontos az egészséged
Ez egy különleges ajánlat számodra.

Te is szeretnél dolgozni? Pénzt keresni?

A Mandura egy egy vonalas hálózat. Ha beregisztrálsz, akkor mindenki más a világon csak alád tud regisztrálni.

Ha szeretnél dolgozni és csoportomba kerülni, akkor használd ki ezt az alkalmat.

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Hiteles termékű, hiteles tulajdonosú, hiteles működésű, egészségmegőrzés témájú hálózatot szeretnél találni? Segíthetek, de csak privátban.

Tovább 

network.hu

 A fahéjimádat azóta is megmaradt, de ma már sokkal változatosabban alkalmazom ezt a remek fűszert: sokszor húsokhoz, sós ételekhez is teszek egy csipettel, mert különleges aromát ad különösen a leveseknek.
Bár én az íze miatt szeretem, a fahéj bizony igen sokoldalú gyógynövény. Különösen jó hír, hogy késlelteti az öregedést. A fahéj ugyanis magas fenoltartalmának köszönhetően gátolja a cukormolekulák összekapcsolódását más molekulákkal, amely folyamat, végső soron, az öregedéséhez vezet.

Utolsó hozzászólás

Si Ho üzente 14 éve

Azért ezt is érdemes elolvasni:
A kumarin szóra, bizonyára sokan értetlenül kapják fel a fejüket, vajon milyen újfajta kitalációról van szó. De ha azt írjuk: fahéj, illatos-aromás sütemények illata, sűrűn megszórt cukros-fahéjas tejbegríz látványa jelenik meg képzeletünkben.
De mi valójában a kumarin? A kérdésre autentikus választ a Magyar Élelmiszerbiztonsági Hivatalban adnak. A kumarin régóta ismert íz- és aromaanyag, amit sok növény tartalmaz. Legnagyobb koncentrációban a fahéjfélékben fordul elő. A fahéj, származási helyét tekintve lehet ceyloni és cassiai, ez utóbbi sötétebb és édesebb, a Malajziában honos fajtának magasabb a kumarin tartalma. A fahéjféléken kívül magas kumarin tartalma van a szesziparban használatos szagos mügének, a brazil tölgynek és somkórónak is.

Nem kell lemondani a fahéjas teáról
© sxc.hu
A kumarin természetes, kellemes illatú aromaanyagként a múlt század közepén terjedt el világszerte nagy mennyiségben, és a legtöbb aroma összetevőjeként használták szintetikus előállítású formáját. Az 1950-es években, állatkísérletek folyamán derült ki az USA-ban, hogy toxikus tulajdonságai vannak, ami azt jelenti: nagy mennyiségű fogyasztása esetén májkárosodást és vérzékenységet okozhat. Ezért az 1970-es években az egész világon, így Magyarországon is betiltották a mesterségesen előállított kumarin aromákban, aromakompozíciókban történő felhasználását. Ez azonban nem jelentette a kumarin csillagának leáldozását, a gyógyszer-és kozmetikai ipar alkalmazza a friss szénából nyert szintetikus kumarint.

Az élelmiszerjogi szabályozás szigorú, eszerint 1 kilogramm élelmiszer 2 milligramm kumarint tartalmazhat. A ceyloni fahéj, ami kevesebb kumarint tartalmaz, teljes biztonsággal fogyasztható. A cassiai nagyobb mennyiségben tartalmazza ezt az anyagot, ezért ezt csak kisebb adagban tanácsos fogyasztani. Az európai szabályok 2mg/kg-ot engedélyeznek az élelmiszerekben és italokban, 10 mg/kg-ot a szeszes italokban, ugyanennyit a karamellás süteményekben és 50 mg/kg-ot a rágógumiban.

A sok megpróbáltatást átélő vásárló számára tehát nem jelent törvényszerűen újabb riadalmat, ha fahéjat akar vásárolni, és fogyasztani, még annak ellenére sem, hogy direkt módon nem vizsgálják kötelezően a fahéj kumarin tartalmát. Viszont a fogyasztók biztonságát az élelmiszerekben megengedett határérték betartása szavatolja. Egy uniós tudományos bizottság már dolgozik azon, hogy a jövőben a fahéj kumarin tartalmának mennyiségét is folyamatosan ellenőrizzék. Az esetlegesen magas kumarin tartalmú élelmiszerekért a gyártóknak kell vállalni a felelősséget, egészségre ártalmas hatású élelmiszer ugyanis nem kerülhet forgalomba.

Az átlagos fogyasztó nem szenvedhet semmiféle egészségkárosodást a fahéjtartalmú élelmiszerek fogyasztása következtében.A korábbi gyógyszerészeti kutatások eredményei szerint csak a viszonylag nagy dózisban fogyasztott mennyiség okozhat bizonyos, érzékeny csoportoknál májkárosodást. Nagy mennyiség fogyasztása esetén ugyanis a máj több enzimet juttat a véráramba, gyulladás lép fel, és sárgaság is kialakulhat. E folyamat pontos hatásmechanizmusa azonban máig nem ismert. A kísérletek során az is kiderült, hogy a nagy mennyiségben fogyasztott kumarin okozhat ugyan májkárosodást, de az anyag megvonása után helyreáll a máj normális működése.

A fahéj régóta használt, bevált, kedvelt fűszerféle, a magyar cukrász és konyhaművészetben, és ezután sem kell száműzni. Hogy miért? Mert a fogyasztó biztonsága egyértelműen garantált. A korszerű kutatás, a nemzetközi együttműködés kizárja a kumarin veszélyt. A közelmúltban is volt példa arra, hogy a Magyar Élelmiszerbiztonsági Hivatal arról értesült, hogy Németországból olyan ropogós, fahéj ízű finomságok érkeztek, amelyeknek kumarin tartalma meghaladta a jogszabályban megengedett értéket. A hivatal a riasztást azonnal továbbította az élelmiszer ellenőrző hatósághoz.

A fogyasztó annyit tehet biztonsága érdekében, hogy mértékkel áldoz a fahéjtartalmú élelmiszerek, édességek oltárán. Ezt a mennyiséget még nem határozták meg hitelt érdemlően, és mindenki mást ért és gondol tolerálhatónak. Azért némi fogódzó rendelkezésre áll. Éppen németországi élelmiszerbiztonsági ajánlás alapján elfogadott, hogy egy kisgyermek napi egy-két fahéjas csigát nyugodtan elfogyaszthat, a felnőtt pedig akár tizenötöt is.

Tovább 

Rendkívüli ajánlatom van számodra!

Hálózatépítő vagy? Ha nem vagy hálózatépítő, de fontos az egészséged
különleges ajánlatom van számodra.

Te is szeretnél dolgozni? Pénzt keresni?

A Mandura egy egy vonalas hálózat. Ha beregisztrálsz, akkor mindenki más a világon csak alád tud regisztrálni.

Ajánlatom! Két pozíció csoportomba, ahol már gyűlnek a pontok és a regisztrált emberek.

Ha szeretnél dolgozni és csoportomba kerülni, akkor használd ki ezt az alkalmat.

Tovább 

Természetes gyógymódok gyógynövények segítségével.
Kérem tekintse meg a meghívónkat:
http://www.tonikum.hu/news/read/id/6

Ez történt a közösségben:

Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:

Jó szórakozást a klubban!

Andy yyyyy írta 2 hete a(z) "Spirulina,Chlorella" fórumtémában:

good information https://www. safetytoto.com Simply want...

Andy yyyyy írta 2 hete a(z) "Spirulina,Chlorella" fórumtémában:

Find out https://thebrennanhouse.org ...

Andy yyyyy írta 2 hete a(z) "Spirulina,Chlorella" fórumtémában:

good information https://totosidae.com ...

Andy yyyyy írta 2 hete a(z) "Spirulina,Chlorella" fórumtémában:

contents https://everyonetoto. com quality to fulfill you. Your ...

Andy yyyyy írta 2 hete a(z) "Spirulina,Chlorella" fórumtémában:

References https://mart-to. com/ This is such a great ...

Andy yyyyy írta 2 hete a(z) "Spirulina,Chlorella" fórumtémában:

click here https://www. elgustoesnuestro20.com/ Hi!...

Andy yyyyy írta 2 hete a(z) "Spirulina,Chlorella" fórumtémában:

토토경비대 https://securitytoto. com/ This is such a great ...

Andy yyyyy írta 2 hete a(z) "Spirulina,Chlorella" fórumtémában:

View data https://www. casinosesang.com Hi! This...

Andy yyyyy írta 2 hete a(z) "Spirulina,Chlorella" fórumtémában:

View data https://dontforgetdelicious...

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu